WOWclip

Привет! Добро пожаловать на лучший Поиск Клипов Онлайн


Emin Aliu - Malli i nanes

Канал Sami Aliu  Sami Aliu
Опубликовано: 2018-06-07
Просмотров: 313,915
1,196    46


Texti: Sami Aliu Muzika& Aranzhmani: Emin Aliu Social Media: https://www.instagram.com/emiinaliuu Të drejtat e tekstit dhe audios janë të mbrojtura nga kanali i youtube, ndalohet kopjimi apo editimi nëpër kanale tjera në youtube Kontakt tel: 00389 70 523 342


Теги

#tallava#muzika#shqip#adem#ramadani#meda#mentor#kurtishi#bekim#kumanova#mahmut#ferati#shkurte#fejza#shyrete#behluli#shpresa#shpresim#vejseli#ilahi#hite#2012013#sinan#hoxha#sinanvllasaliu#new#albania#duli#sulltan#lumi#instrumental#rahman#krujeziu#hitet#gurbeti