WOWclip

Привет! Добро пожаловать на лучший Поиск Клипов Онлайн


Emin & Argjend Aliu Hjekat e nanes

Канал Sami Aliu  Sami Aliu
Опубликовано: 2019-05-22
Просмотров: 1,815,836
6,210    365


Teksti: Sami Aliu Muzika: Emin Aliu Ndalohet kopjimi i këngës dhe shpërndarja në tjera kanale në youtube. Për Çdo informatë kontaktoni në 070-523-342


Теги

#tallava#muzika#shqip#adem#ramadani#meda#mentor#kurtishi#bekim#kumanova#mahmut#ferati#shkurte#fejza#shyrete#behluli#shpresa#shpresim#vejseli#ilahi#hite#2012013#sinan#hoxha#sinanvllasaliu#new#albania#duli#sulltan#lumi#instrumental#rahman#krujeziu#hitet